Over ons

Over Ons

E-Bascuul is een onafhankelijk en zelfstandig energiebedrijf voor huishoudens, bedrijven en instellingen. E-Bascuul biedt haar klanten inzicht in de energiefactuur. Je krijgt waar voor je geld en een hogere opbrengst voor de zelf geproduceerde duurzame elektriciteit.

De onafhankelijk positie van E-Bascuul betekent dat je als klant niet mee betaalt aan de complexe structuur van de Nederlandse energievoorziening.

Achtergrond

Elektriciteit is net water en stoomt van A naar B. Duurzaam geproduceerde of groene elektriciteit gedraagt zich niet anders het is geen pakketpost die van A naar B gestuurd kan worden. Dit betekent dat Iedereen een mix van duurzaam en niet duurzame opgewekte elektriciteit verbruikt. De hoeveelheid beschikbare duurzame elektriciteit verschilt over de dag en over de seizoenen.

E-Bascuul maakt het mogelijk om elektriciteit als ware het pakketpost te organiseren. 

De huidige digitale technieken maken het administratief mogelijk de duurzaam opgewekte elektriciteit als een ”pakket” te adresseren. Als je weet hoeveel duurzaam opgewekte of groene elektriciteit je verbruikt weet je ook het aantal kg CO2 reductie.

Ontdek E-Bascuul als huishouden, bedrijf of instelling